Roesthuis Auto's
Grotestraat 1
7596 KC Rossum
Telefoon: 0541 625746
»Welkom »Over ons »Werkplaats »Occasion »Contact »Route »Disclaimer

DISCLAIMER

Dit is de site van Roesthuis Auto's. De website is gemaakt door B&B Webdesign die ook het onderhoud verzorgt. Foto’s, logo’s, formats en teksten mogen zonder schriftelijke toestemming van Roesthuis Auto's niet worden gebruikt voor andere doeleinden. De site is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Bas en Ben Deterink (B&B Webdesign).

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van de Roesthuis Auto's internetsite besteden, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op deze website wordt regelmatig bijgewerkt en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Roesthuis Auto's is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Aan typefouten en prijsinformatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.

Roesthuis Auto's garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaart geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan. Roesthuis Auto's aanvaart geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt. Teksten en linken die, volgens de redactie, niet voldoen aan de gebruikelijke normen en waarden worden niet geplaatst.

© Roesthuis Auto's 2018