Uw betrouwbare partner voor APK, onderhoud en reparatie

Roesthuis Auto’s in Rossum (OV) staat al meer dan 40 jaar bekend om klantvriendelijkheid en vakkundig advies. Onze ervaren monteurs zorgen met kennis van zaken voor het onderhoud van uw auto. Of het nu gaat om een periodieke onderhoudsbeurt, een APK keuring, een noodzakelijke reparatie of in- of verkoop van uw auto, u kunt op ons rekenen. En dat alles onder de BOVAG Garantie Voorwaarden.

Service en betrouwbaarheid bij Roesthuis Auto’s

Als BOVAG en RDW erkend bedrijf, biedt Roesthuis Auto’s u de zekerheid die u zoekt. Wij hanteren een persoonlijke en vriendelijke benadering, waarbij duidelijkheid en transparantie centraal staan. Voorafgaand aan elke reparatie geven we u een helder overzicht van de verwachte kosten en adviseren we u over de beste aanpak. Tijdens de reparatie bieden we u bovendien kosteloos vervangend vervoer aan (u betaalt enkel voor de brandstof).

Uitgebreide dienstverlening voor alle voertuigen

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot personenauto’s. Ook voor bedrijfsauto’s en campers kunt u bij ons terecht. Ongeacht het merk of type voertuig, onze monteurs staan garant voor perfect onderhoud, vakkundige reparatie en zorgvuldig schadeherstel.

  • APK keuringen voor alle voertuigen
  • Onderhoudsbeurten volgens de BOVAG Garantie Voorwaarden
  • Reparatie en schadeherstel van alle merken en types
  • Reparaties en onderhoud van elektrische en hybride auto’s
  • Kosteloos vervangend vervoer tijdens reparatie