Werkplaats

Onze mensen staat altijd voor uw klaar!

Roethuis Auto’s staat bekend om de klantvriendelijkheid. U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw personenauto, camper of bedrijfswagen.

Ongeacht het merk staan de medewerkers van Roesthuis Auto’s garant voor perfect onderhoud, reparatie en schadeherstel van uw vervoermiddel.

Periodiek heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig. Zo kunnen eventuele defecten tijdig worden herkend en verholpen. Dit is belangrijk voor uw veiligheid en kan onnodige reparaties voorkomen. Bij Roesthuis Auto’s bent u daarvoor aan het juiste adres.

Bij Roesthuis Auto’s voelt u zich vertrouwd door een persoonlijk en vakkundig advies en duidelijke afspraken over de prijs en tijdsduur van de reparatie. Bij een reparatie aan uw auto geven we aan hoe hoog de kosten van de reparatie zijn en geven u een advies wat u het beste kunt doen. Tijdens de duur van de reparatie is eventueel, kosteloos (u betaalt alleen de brandstof), vervangend vervoer beschikbaar.

Onderdelen worden uitsluitend vervangen door kwaliteitsonderdelen. Dit kunnen nieuwe onderdelen zijn, maar ook gebruikte of gereviseerde. Gebruikte en gereviseerde onderdelen zijn niet alleen voordeliger dan nieuwe onderdelen, maar ook een duurzaam alternatief en dus beter voor het milieu.

De aanwezige kennis bij onze ervaren monteurs en de juiste apparatuur zorgen ervoor dat wij alle reparaties vakkundig en zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.Zomer- of wintercheck

Het is belangrijk om, voordat het nieuwe seizoen begint, uw auto zomer- of winterklaar te laten maken. In de winter moet de auto bestand zijn tegen het winterse weer. Denk aan winterbanden, vriesbestendige ruitenwisservloeistof of een nieuwe accu. In de zomer wilt u ook graag een beroep doen op uw airco, en rijdt u voordeliger op zomerbanden.